blog

rozkladací párty stan

rozkladací párty stan: Revolúcia v organizovaní podujatí

Vytvorte dokonalú atmosféru pre každú príležitosť:

Pri organizovaní akéhokoľvek podujatia je dôležité vytvoriť príjemnú a slávnostnú atmosféru.

Priestor, kde sa oslava koná, hrá v tomto smere kľúčovú úlohu. Na trhu existuje mnoho inovatívnych riešení a jedným z najlepších je Párty stan.

 

Flexibilita a rýchla inštalácia:

Vďaka úžasnej flexibilite je možné rozkladacie párty stany rýchlo a jednoducho nainštalovať takmer kdekoľvek, bez potreby veľkého úsilia alebo množstva ľudí.

 

 

 

rozkladaci párty stan
rozkladací párty stan

Kvalitné materiály a odolnosť voči poveternostným podmienkam:

Napriek rýchlemu postaveniu sa nemusíte obávať o kvalitu. rozkladací párty stan sú vyrobené z kvalitných materiálov a sú odolné voči rôznym poveternostným podmienkam.

Dostatok priestoru pre pohodlie hostí:

Rozmery stanu 195x195 cm (3,8 m²) poskytujú dostatok priestoru aj pre väčšie skupiny ľudí. Umožňujú organizovať pohodlné a príjemné podujatia bez obmedzení.

Univerzálny dizajn a prispôsobiteľnosť:

Univerzálny dizajn Párty stanov umožňuje ľahké prispôsobenie vnútorného priestoru podľa potrieb a typu podujatia.

Párty stany sú revolučným prínosom pre organizáciu podujatí a osláv. Ich jednoduchá manipulácia, kompaktné rozmery a rýchle postavenie ich robia neodmysliteľným doplnkom akéhokoľvek podujatia.

S ich pomocou môžete svojim hosťom poskytnúť útulný a atraktívny priestor, v ktorom si užijú nezabudnuteľné chvíle.

 

 

rozkladací párty stan

Pri organizácii akéhokoľvek podujatia alebo oslavy je kľúčové vytvoriť vhodnú atmosféru, pričom priestor, kde sa podujatie uskutoční, je jedným z kľúčových faktorov.

Momentálne existuje mnoho inovatívnych možností na trhu, pričom jednou z najlepších je použiť rozkladací párty stan.

Ak túžite obohatiť svoje podujatie, eventové stany sa stávajú jedným z najnovších trendov, ktoré si rýchlo získavajú popularitu ako nevyhnutný doplnok pre každú slávnosť.

Tieto nové eventové stany vynikajú nielen svojím atraktívnym dizajnom, ale aj svojou praktickosťou a jednoduchou manipuláciou.

Vďaka ich úžasnej flexibilite je možné ich rýchlo a jednoducho inštalovať prakticky kdekoľvek, bez nutnosti veľkého úsilia alebo početného personálu.

párty stan
Party stany

 

 

Zvlášť zaujímavé sú rozmery týchto rozkladacích párty stanov. Sú balené v kompaktnom balení s rozmermi od 155x25x25 cm do 155x45x25cm a hmotnosťou od 20 kg - 47kg kg. To znamená, že sú ľahko prenositeľné a umožňujú ich jednoduchú prepravu na akékoľvek miesto podujatia.

Ale čo je ešte zaujímavejšie, je čas potrebný na postavenie a zloženie týchto stanov jednou osobou.

Stačí iba 40 sekúnd na postavenie stanu, čo je neuveriteľne efektívne a šetrí čas organizátorom udalosti.

Aj keď sa zdá, že by toto rýchle postavenie mohlo znamenať, že kvalita by mohla trpieť, práve naopak, tieto stany sú vyrobené z kvalitných materiálov a sú odolné voči poveternostným podmienkam.

Rozmery stanu 195x195 cm (3,8 m²) poskytujú dostatok priestoru pre väčšie skupiny ľudí, čo umožňuje organizovať pohodlné a pohodlné udalosti bez obmedzení.

Ich univerzálny dizajn tiež umožňuje ľahké prispôsobenie vnútorného priestoru podľa potrieb udalosti.

Event stany sú takýmto spôsobom revolučným prínosom pre organizáciu podujatí a osláv.

Ich jednoduchá manipulácia, kompaktné rozmery a rýchle postavenie ich robia neodmysliteľným doplnkom akejkoľvek udalosti.

S ich pomocou môžu organizátori poskytnúť svojim hosťom útulný a atraktívny priestor, v ktorom si môžu užívať nezabudnuteľné momenty.
 

nožnicový prístrešok

Nožnicový prístrešok: Váš spoľahlivý partner pre vonkajšie aktivity

Jednoduchosť a rýchlosť:

Nožnicový altánok sa vyznačuje bezproblémovou montážou a demontážou, ktorú zvládne jeden človek bez náradia. Vďaka tomu je ideálny pre rôzne podujatia a spontánne aktivity.

Odolnosť a stabilita:

Konštrukcia altánku je navrhnutá tak, aby odolala nepriaznivým poveternostným podmienkam, ako je silný vietor, dážď a slnko. Kvalitný materiál a pevné spracovanie zaručujú dlhú životnosť bez viditeľného opotrebenia.

Univerzálne použitie:

Nožnicové prístrešky sa hodia pre rôzne účely, či už potrebujete priestor pre oslavu, stánok na predaj produktov, alebo len príjemný kútik na oddych v záhrade. Rôzne veľkosti a možnosť pridania stien umožňujú široké spektrum využitia.

 

nožnicové pristrešky
nožnicový prístrešok

Elegantný dizajn:

Okrem praktických funkcií dodáva nožnicový altánok estetickú hodnotu akémukoľvek priestoru. Moderný dizajn a rôzne farebné prevedenia sa ľahko zladia s okolím a vytvoria príjemnú atmosféru.

Všestranné využitie:

Nožnicové altánky nájdu uplatnenie v rôznych oblastiach:

  • Domácnosti: Ideálne riešenie pre oslavy, grilovačky, posedenia v záhrade a ochranu pred slnkom.
  • Podniky: Rozšírenie terasy pre kaviarne a reštaurácie, čím sa umožňuje príjemné posedenie vonku v každom počasí.
  • Eventy: Nenahraditeľný prvok pre svadby, firemné stretnutia, festivaly a iné vonkajšie podujatia. Poskytuje ochranu pred nepriazňou počasia a vytvára elegantné prostredie pre hostí.

 

 

 

 
sklápací párty stan

Praktický a prenosný:

Zložený altánok sa stal nepostrádateľnou súčasťou rôznych udalostí a aktivít vďaka svojej prenosnosti a širokej škále využitia. Ľahká

konštrukcia a možnosť skladovania z neho robia ideálne riešenie pre každého, kto potrebuje krytý priestor na vonkajšie aktivity.

Rôznorodé využitie:

sklápací párty stan ponúka široké možnosti použitia pre rôzne podujatia a aktivity. S rôznymi veľkosťami od 195x290cm (5,6 m²) do 290x570cm

(16,5 m²) poskytuje dostatok priestoru pre malé rodinné oslavy, firemné pikniky, ako aj veľké verejné podujatia. Vďaka ochrane pred slnkom a

dažďom je ideálny pre vonkajšie trhy, predajné stánky, či reštaurácie s terasou.

 

skladacie party stany
sklápací párty stan

 

Praktický a prenosný:

Sklápacie párty stany sa stali nepostrádateľnou súčasťou rôznych udalostí a aktivít vďaka svojej prenosnosti a širokej škále využitia.

Ľahká konštrukcia a možnosť skladovania z neho robia ideálne riešenie pre každého, kto potrebuje krytý priestor na vonkajšie aktivity.

Rôznorodé využitie:

Skladací altánok ponúka široké možnosti použitia pre rôzne podujatia a aktivity. S rôznymi

veľkosťami od 195x290cm (5,6 m²) do 290x570cm (16,5 m²) poskytuje dostatok priestoru pre malé rodinné oslavy,

firemné pikniky, ako aj veľké verejné podujatia. Vďaka ochrane pred slnkom a dažďom je ideálny pre vonkajšie trhy, predajné stánky, či reštaurácie s terasou.

 

 

 

 

 
nožnicový stan 3x3m

nožnicový stan 3x3m: Výhody a Použitie

Jednoduchá montáž a demontáž: Hlavnou výhodou kovového zastrešenia je ľahká inštalácia a odstránenie, čo môže vykonať jednotlivec bez špeciálnych nástrojov. Táto schopnosť umožňuje flexibilné použitie v rôznych situáciách a udalostiach.

Odpornosť a Trvanlivosť:

Nožnicové stany sú navrhnuté tak, aby odolávali zlému počasiu, ako je silný vietor, dážď a intenzívne slnko. Kvalitný materiál a solídna konštrukcia zabezpečujú dlhú životnosť bez známok opotrebenia.

Univerzálnosť Použitia: Nožnicové stany 3x3  sa dá prispôsobiť rôznym potrebám, či už potrebujete priestor pre podujatie, stánok na predaj produktov alebo len miesto na relaxáciu v záhrade. Rozmanité veľkosti a možnosť pridania stien umožňujú viacúčelové použitie.

Estetický Vzhľad: Okrem praktických výhod pridáva Nožnicové zastrešenie aj estetickú hodnotu. Moderný dizajn a rôzne farby zastrešenia sa ľahko zladiť s okolitým prostredím a prispievajú k atmosfére podujatia.

 

Nožnicove stany 3x3
nožnicový stan 3x3m_1

Použitie kovových zastrešení:

Kovové zastrešenia sa hodí na rôzne príležitosti. Pre domácnosti sú ideálne na oslavy,

grilovačky alebo len ako ochrana pred slnkom v záhrade. Pre podniky,

ako sú kaviarne a reštaurácie, rozširujú hosťovské priestory a umožňujú príjemné sedenie vonku.

Event organizátori ocenia kovové zastrešenia pri plánovaní vonkajších podujatí,

ako sú svadby, firemné stretnutia alebo festivaly, kde ponúkajú ochranu a vytvárajú elegantné prostredie.

 

 

 

 
Predajný stánok sklápací

Predajný stánok sklápací: Perfektný spoločník pre Vaše podujatia

Zložený altánok je nenahraditeľnou súčasťou rozmanitých udalostí a aktivít,

vďaka jeho mobilite a všestrannému využitiu. Jeho jednoduchá stavba a možnosť skladovania ho robia ideálnym riešením pre každého,

kto potrebuje krytý priestor pre vonkajšie podujatia.

Prenosnosť a skladovateľnosť

Skladacie altánky sú navrhnuté s dôrazom na ľahkú prenosnosť a možnosť skladovania.

Ich jednoduchá stavba umožňuje jednoduché zloženie a prenášanie, čo ich robí ideálnym spoločníkom pre predaj na rôznych miestach.

Okrem toho, možnosť skladovania na malom priestore znamená, že ich môžete ľahko predávať a vziať so sebou kamkoľvek.

Predajný stánok sklápací
Predajne stánky sklapácie

 

Predajné Možnosti

Zložený altánok poskytuje široké spektrum možností pre jeho predaj pri rôznych príležitostiach a aktivitách.

S rozmanitými rozmermi od 195x290cm (5,6 m²) do 290x570cm (16,5 m²) poskytuje dostatok priestoru pre menšie rodinné oslavy, firemné pikniky alebo veľké verejné podujatia.

Jeho ochrana pred slnkom a dažďom ho robí vhodným pre vonkajšie trhy, predajné stánky sklápacie sú vhodné aj pre reštaurácie s vonkajším sedením.

Materiál a Konštrukcia

Zložený altánok je vyrobený z veľmi odolného polyesterového vlákna (60%) a PVC náteru (40%) s hmotnosťou plachty 330g/m2.

Tento materiál je odolný voči nepriaznivým poveternostným podmienkam a poskytuje spoľahlivú ochranu pred slnkom, vetrom a dažďom. Naše plachty sú odolnejšie ako mnohé ťažšie varianty,

ktoré majú iba 25% z polyesterového vlákna a 75% PVC náteru, čo zabezpečuje ich dlhšiu životnosť a odolnosť voči opotrebeniu.

 

 

 
párty stan 3x6m

Stále hľadáte ideálny spoločník pre vaše nasledujúce podujatie alebo oslavu? Nechajte sa zlákať. párty stan 3x6m : ktorý sa postará o dokonalú atmosféru aj v nepriaznivom počasí!

S výnimočnou odolnosťou voči vetru, búrkam aj dažďu sú naše párty stany 3x6m vaším spoľahlivým ochrancom aj v najťažších poveternostných podmienkach. Jeho kvalitný materiál a robustná konštrukcia zaručujú, že vaša udalosť bude prebiehať v suchu a pohodlí, bez ohľadu na vonkajšie podmienky.

S úžasnými rozmiermi 3x6 metrov je tento párty stan ideálnym spoločníkom pre rôzne druhy podujatí. Či už plánujete rybárčenie, spoločenskú udalosť s priateľmi alebo podnikateľský trhový predaj, tento stan poskytne dostatok priestoru pre všetkých účastníkov a zabezpečí, že vaše podujatie bude mať štýlové a funkčné zázemie.

párty stan 3x6m
párty stany 3x6m

Nezmeškajte príležitosť vytvoriť nezabudnuteľnú atmosféru pre svojich hostí a investujte. Párty stany 3x6m  Vás potešia ešte dnes!

S jeho výnimočnou odolnosťou voči nepriaznivému počasiu a priestrannými rozmiermi je to najlepšia voľba pre vaše nasledujúce podujatie.

Zabezpečte si bezstarostné a pohodlné prostredie pre všetkých účastníkov a urobte z vašej udalosti nezabudnuteľný zážitok!

S týmto párty stanom sa váš podnikateľský trhový predaj alebo iné spoločenské podujatie stane neporovnateľne príjemnejším zážitkom pre všetkých účastníkov.

S jeho výnimočnými rozmiermi a odolnosťou voči poveternostným podmienkam sa môžete spoľahnúť na to,

že váš podnikateľský trhový predaj bude prebiehať hladko a profesionálne.

Flexibilita a okamžitá adaptabilita stanových zastrešení na rôzne podmienky a požiadavky znamená,

že môžete efektívne reagovať na počasie alebo nečakané zmeny, zabezpečujúc hladký priebeh vašich eventov bez zbytočných komplikácií.

Komfort montáže je tiež kľúčovým faktorom pre organizátorov, umožňujúci rýchlu a nenáročnú inštaláciu s minimálnym úsilím,

čo šetrí čas a energiu na ďalšie dôležité aspekty prípravy a zdokonaľovania podujatí.

Takto stanové zastrešenia poskytujú ideálne riešenie pre organizátorov hľadajúcich efektívny a spoľahlivý spôsob,

ako vytvoriť pohodlné a prívetivé prostredie pre návštevníkov na rôznych podujatiach a akciách.

 
párty stany predaj

Hľadáte spôsob, ako urobiť vašu nasledujúcu oslavu či podujatie naozaj nezabudnuteľným zážitkom pre všetkých účastníkov?

Potom neváhajte a vyskúšajte naše párty stany! Sú ideálnym doplnkom pre rôzne udalosti, ako sú svadby, narodeninové oslavy, firemné podujatia alebo iné spoločenské príležitosti.

Čo robí naše párty stany predaj také výnimočné? Začnime s ich praktickými vlastnosťami. Sú vyrobené z kvalitných materiálov,

ktoré im zaručujú odolnosť voči nepriaznivým poveternostným podmienkam.

Takže, či bude svietiť slnko alebo pršať, môžete sa spoľahnúť, že náš párty stan na predaj  vám poskytnú bezpečné a pohodlné zázemie.

párty stany predaj
Ppárty stan predaj

Okrem toho sú naše párty stany ľahké a ľahko prenositeľné. Ich hmotnosť sa pohybuje od 20 do 47 kg, čo znamená,

že ich môžete ľahko preniesť a umiestniť prakticky kdekoľvek, kde sa bude koná vaše podujatie.

Sú tiež dostupné v rôznych veľkostiach, čo vám umožní prispôsobiť ich presne podľa potrieb a veľkosti vašej udalosti.

A čo najlepšie? Montáž a demontáž našich stanov je úplne jednoduchá a nevyžaduje žiadne špeciálne náradie ani odborné znalosti.

Takže nemusíte strácať čas a úsilie, ktoré by ste mohli venovať iným aspektom prípravy vašej oslavy či podujatia.

Vďaka našim párty stanom si môžete byť istí, že vaši hostia budú mať nezabudnuteľný zážitok.

Urobte z vašej nasledujúcej udalosti niečo výnimočné a investujte do našich párty stanov ešte dnes!

 

nožnicový párty stan

Pri organizovaní akéhokoľvek podujatia alebo oslavy je dôležité vytvoriť primeranú atmosféru, pričom miesto konania oslavy je kľúčovým faktorom.

Na súčasnom trhu existuje množstvo inovatívnych riešení, pričom jedným z najvýznamnejších je možnosť využitia Nožnicových párty stanov 

Ak chcete oživiť akúkoľvek udalosť, eventové stany predstavujú jednu z najnovších trendov, ktoré rýchlo získavajú popularitu ako neoddeliteľná súčasť každej oslavy.

Tieto nové eventové stany vynikajú nielen svojím zaujímavým dizajnom, ale aj svojou praktickosťou a jednoduchou manipuláciou

Stany na párty
Nožnicoví párty stan

Vďaka ich neuveriteľnej variabilite je možné ich rýchlo a jednoducho inštalovať prakticky kdekoľvek, bez potreby veľkého úsilia alebo množstva ľudí. Osobitne pôsobivé sú rozmery týchto event stanov. Sú balené v kompaktnom obale s rozmermi od 155x25x25 cm do 155x45x25cm a hmotnosťou od 20 kg - 47kg. To znamená, že sú ľahko prenositeľné a umožňujú jednoduchú prepravu na akékoľvek miesto podujatia.

Čo je ešte fascinujúcejšie, je doba postavenia a rozloženie tohoto nožnicového párty stanu stanov jednou osobou.

Stačí len 40 sekúnd na postavenie stanu, čo je neuveriteľne efektívne a šetrí čas organizátorom podujatia.

Aj keď sa zdá, že rýchle postavenie môže ovplyvniť kvalitu, práve naopak, tieto stany sú vyrobené z kvalitných materiálov a odolné voči poveternostným podmienkam.

 

 

stan na párty

Pri usporiadaní akejkoľvek akcie alebo oslavy je podstatné vytvoriť vhodnú atmosféru, pričom miesto konania oslavy predstavuje jednu z kľúčových premenných.

V dnešnej dobe existuje množstvo novátorských riešení na trhu, pričom jedným z najvýznamnejších je možnosť využitia Stany na párty

Ak si prajete oživiť akúkoľvek udalosť, eventové stany predstavujú jednu z najnovších trendov, ktoré si rýchlo získavajú popularitu ako nevyhnutný doplnok každej oslavy.

Tieto nové eventové stany vynikajú nielen svojím zaujímavým dizajnom, ale aj svojou praktickosťou a jednoduchosťou použitia.

Vďaka ich neuveriteľnej variabilite je možné ich rýchlo a jednoducho nainštalovať prakticky kdekoľvek, bez potreby veľkého úsilia alebo množstva ľudí.

Stan na párty_1
Stany na párty_1

 

 

Zvlášť významné sú rozmery týchto stan na párty. Sú zabalene v kompaktnom obale s rozmermi od 47x7,5x7,5 cm do 47x13,5x7,5 cm a hmotnosťou od 6 kg - 14 kg. To znamená, že sú ľahko prenositeľné a umožňujú ich jednoduchú prepravu na akékoľvek miesto podujatia.

Ale čo je ešte úžasnejšie, je doba postavenia a rozloženia týchto stanov jednou osobou.

Stačí iba 12 sekúnd na postavenie stanu, čo je neuveriteľne efektívne a šetrí čas organizátorom podujatia.

Aj keď sa zdá, že by toto rýchle postavenie mohlo znamenať, že kvalita by mohla trpieť, práve naopak, tieto stany sú vyrobené z kvalitných materiálov a sú odolné voči poveternostným podmienkam.

Rozmery stanu 195x195 cm (3,8 m²) poskytujú dostatok priestoru pre väčšie skupiny ľudí, čo umožňuje organizovať pohodlné a príjemné podujatia bez obmedzení.

Ich univerzálny dizajn tiež umožňuje jednoduché prispôsobenie vnútorného priestoru podľa potrieb podujatia.


 

Hore
14 položiek celkom
Späť do obchodu