nožnicový párty stan

Pri organizovaní akéhokoľvek podujatia alebo oslavy je dôležité vytvoriť primeranú atmosféru, pričom miesto konania oslavy je kľúčovým faktorom.

Na súčasnom trhu existuje množstvo inovatívnych riešení, pričom jedným z najvýznamnejších je možnosť využitia Nožnicových párty stanov 

Ak chcete oživiť akúkoľvek udalosť, eventové stany predstavujú jednu z najnovších trendov, ktoré rýchlo získavajú popularitu ako neoddeliteľná súčasť každej oslavy.

Tieto nové eventové stany vynikajú nielen svojím zaujímavým dizajnom, ale aj svojou praktickosťou a jednoduchou manipuláciou

Stany na párty
Nožnicoví párty stan

Vďaka ich neuveriteľnej variabilite je možné ich rýchlo a jednoducho inštalovať prakticky kdekoľvek, bez potreby veľkého úsilia alebo množstva ľudí. Osobitne pôsobivé sú rozmery týchto event stanov. Sú balené v kompaktnom obale s rozmermi od 155x25x25 cm do 155x45x25cm a hmotnosťou od 20 kg - 47kg. To znamená, že sú ľahko prenositeľné a umožňujú jednoduchú prepravu na akékoľvek miesto podujatia.

Čo je ešte fascinujúcejšie, je doba postavenia a rozloženie tohoto nožnicového párty stanu stanov jednou osobou.

Stačí len 40 sekúnd na postavenie stanu, čo je neuveriteľne efektívne a šetrí čas organizátorom podujatia.

Aj keď sa zdá, že rýchle postavenie môže ovplyvniť kvalitu, práve naopak, tieto stany sú vyrobené z kvalitných materiálov a odolné voči poveternostným podmienkam.

 

 

Späť do obchodu