rozkladací párty stan

Pri organizácii akéhokoľvek podujatia alebo oslavy je kľúčové vytvoriť vhodnú atmosféru, pričom priestor, kde sa podujatie uskutoční, je jedným z kľúčových faktorov.

Momentálne existuje mnoho inovatívnych možností na trhu, pričom jednou z najlepších je použiť rozkladací párty stan.

Ak túžite obohatiť svoje podujatie, eventové stany sa stávajú jedným z najnovších trendov, ktoré si rýchlo získavajú popularitu ako nevyhnutný doplnok pre každú slávnosť.

Tieto nové eventové stany vynikajú nielen svojím atraktívnym dizajnom, ale aj svojou praktickosťou a jednoduchou manipuláciou.

Vďaka ich úžasnej flexibilite je možné ich rýchlo a jednoducho inštalovať prakticky kdekoľvek, bez nutnosti veľkého úsilia alebo početného personálu.

párty stan
Party stany

 

 

Zvlášť zaujímavé sú rozmery týchto rozkladacích párty stanov. Sú balené v kompaktnom balení s rozmermi od 155x25x25 cm do 155x45x25cm a hmotnosťou od 20 kg - 47kg kg. To znamená, že sú ľahko prenositeľné a umožňujú ich jednoduchú prepravu na akékoľvek miesto podujatia.

Ale čo je ešte zaujímavejšie, je čas potrebný na postavenie a zloženie týchto stanov jednou osobou.

Stačí iba 40 sekúnd na postavenie stanu, čo je neuveriteľne efektívne a šetrí čas organizátorom udalosti.

Aj keď sa zdá, že by toto rýchle postavenie mohlo znamenať, že kvalita by mohla trpieť, práve naopak, tieto stany sú vyrobené z kvalitných materiálov a sú odolné voči poveternostným podmienkam.

Rozmery stanu 195x195 cm (3,8 m²) poskytujú dostatok priestoru pre väčšie skupiny ľudí, čo umožňuje organizovať pohodlné a pohodlné udalosti bez obmedzení.

Ich univerzálny dizajn tiež umožňuje ľahké prispôsobenie vnútorného priestoru podľa potrieb udalosti.

Event stany sú takýmto spôsobom revolučným prínosom pre organizáciu podujatí a osláv.

Ich jednoduchá manipulácia, kompaktné rozmery a rýchle postavenie ich robia neodmysliteľným doplnkom akejkoľvek udalosti.

S ich pomocou môžu organizátori poskytnúť svojim hosťom útulný a atraktívny priestor, v ktorom si môžu užívať nezabudnuteľné momenty.
 

Späť do obchodu