nožnicový stan

V dnešnej dobe, kedy vonkajšie udalosti sú obľúbenejšie ako kedykoľvek predtým, nožnicové Stany sú optimálnym riešením pre tých, ktorí potrebujú stabilný, variabilný a ľahko prenositeľný kryt.

Chystáte rodinné zhromaždenie, trhové podujatie, športovú udalosť alebo svadbu?

Nožnicový stan ponúkne potrebný kryt pred slnkom alebo dažďom a vytvorí príjemné prostredie pre vašich hostí.

Rôznorodosť použitia a rôzne rozmery

Nožnicové Stany sú navrhnuté tak, aby zodpovedali rôznym potrebám a podujatiam.

S rozmermi od 2x2 m až po veľké 3x6 m sú vhodné pre malé aj veľké skupiny ľudí.

Táto flexibilita umožňuje vybrať si pult podľa veľkosti a charakteru vašej akcie.

Party stany
Nožnicové Stany

Robustnosť a ľahkosť

Jedným z hlavných výhod Nožnicového stanu je jeho pevná, ale ľahká konštrukcia. S hmotnosťou od 20 do 47 kg sú tieto pulty dostatočne pevné,

aby odolali nepriaznivým poveternostným podmienkam, a zároveň dostatočne ľahké na to, aby ich mohla jedna osoba ľahko prenášať a inštalovať.

Táto kombinácia robustnosti a ľahkosti z nich robí ideálne riešenie pre rôzne podujatia, od dočasných výstavných stánkov až po pravidelné vonkajšie akcie.

Nožnicové Stany sú pre svoju univerzálnosť a praktickosť často vyhľadávaným produktom.

Ich štruktúra a materiály sú navrhnuté s ohľadom na dlhodobé využitie a odolnosť voči opotrebovaniu. Navyše, nožnicový stan je k dispozícii v rôznych farebných prevedeniach a štýloch,

čo umožňuje zákazníkom vybrať si produkt, ktorý najlepšie vyhovuje ich estetickým preferenciám a potrebám podujatia.

 

 

Pohodlné používanie

Ďalšou kľúčovou vlastnosťou Nožnicových pultov je ich pohodlné používanie. Rýchla a jednoduchá montáž, ktorá nevyžaduje náročnú fyzickú prácu ani použitie špeciálnych nástrojov, znamená, že vaše podujatie môže byť pripravené v priebehu niekoľkých minút.

Okrem toho, možnosť regulácie výšky stropu v štyroch stupňoch – 175, 185, 195, až 205 cm – ponúka ďalšiu úroveň prispôsobenia pre vaše konkrétne potreby.

Pre tých, ktorí hľadajú spoľahlivé a pritom esteticky príjemné riešenie pre svoje vonkajšie podujatia, Nožnicové pulty predstavujú ideálnu voľbu. Vďaka ich pevnej konštrukcii, ľahkej prenositeľnosti a rýchlej montáži poskytujú tieto pulty optimálne riešenie pre širokú škálu podujatí.

 V konečnom dôsledku, či už plánujete malé rodinné stretnutie alebo veľké vonkajšie podujatie, Nožnicové pulty ponúkajú praktické a efektívne riešenie, ktoré zabezpečí, že vaši hostia budú chránení pred

Späť do obchodu